Étterem

KEDVES VENDÉGÜNK!

Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatjuk a Hotel Stáció Pipacs éttermében. Engedje meg, hogy megismertessük Önnel az étterem gasztronómia ajánlatát, az étel- és italkínálat filozófiáját. A választék összeállításánál a nemzeti és nemzetközi konyha jellegzetességeit is szem előtt tartottuk. A nemzeti konyhát elsősorban a hungarikumnak számító libamájból készült ételek és a jellegzetes magyar levesek képviselik. Italkínálatunkba megtalálhatók a legkiválóbb magyar borok az Egri Bikavér a villányi fehér és vörös borok és természetesen a Tokaji Aszú. Gondoltunk a mediterrán konyhát kedvelőkre is, akiknek grillspecialitásainkat ajánljuk. Amennyiben egy könnyű ételre vágyik, úgy ajánljuk figyelmébe a szárnyas, hús nélküli vagy sajtválasztékunkat. Bízom benne, hogy megtalálja számítását.

TISZTELETTEL: STUBNYA PÉTER – EXECUTIVE CHEF

Éttermi kínálatunk

Pipacs éttermünkben reggelit, ebédet és vacsorát is felszolgálunk kedves vendégeinknek.

Reggeli: 4:00 - 10:00

Ebéd vagy vacsora: 12:00 - 22:30

Asztalfoglaláshoz kérem hívja az alábbi számot: 06 20 968 1044

Étlapunk   

Reggeli

A nap legfontosabb étkezése

A Hotel Stációban szállóvendégeink, és rendezvényekre érkező vendégeink is a Bencini Caffe Miscela Premium elnevezésű, prémium minőségű szemes kávét fogyaszthatják reggelihez, vagy bekészítésként szakmai megbeszéléseik mellé. Ezt az igazi, hamisítatlan olasz kávét, kifejezetten a Közép- és Nyugat-európai ízlésvilágához fejlesztették ki. Kellemesen lágy, mindamellett karakteres megjelenésével, aromájával és íz világával minden generációnak felejthetetlen kávéélményt nyújt. Összetétele 95%-ban Arabica, 5%-ban Robusta típusú kávébab, mely kiválóan alkalmas tejes kávékülönlegességek készítéséhez is.

Mindenki érzi a különbséget, aki már megivott egy csészével.

Korai reggeli  4:00-6:30
Svédasztalos reggeli  6:30-10:00